آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟ حمله راکتی عربستان به یمن پاپ لئو چهاردهم وارد بیروت شد جزئیات سفر وزیر امور خارجه ترکیه به تهران ترامپ خطاب به مادورو: کناره‌گیری کن وگرنه حمله می‌کنیم دسته گل گروه هکری حنظله برای یک دانشمند هسته‌ای اسرائیل + تصاویر انفجار مهیب در سامرا / آتش سوزی تانکر سوخت در صلاح الدین + فیلم  ترامپ حریم هوایی ونزوئلا را بسته اعلام کرد یک کشته و ۱۲ زخمی طی درگیری مسلحانه در اربیل «ترامپ» و «مادورو» تلفنی و مستقیم گفت‌و‌گو کردند جزئیات رایزنی هسته‌ای عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

عراقچی: تحت فشار و تهدید مذاکره نمی‌کنیم

وزیر خارجه درباره رفتار متناقض ترامپ درباره ایران گفت: در این خصوص موضع ما روشن است. ما تحت فشار و تهدید مذاکره نمی‌کنیم و این اصل روشنی در سیاست خارجی ما است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 17
کد خبر: ۲۷۱۳۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در جمع خبرنگاران در خصوص طرح‌های مطرح شده برای حل مساله اوکراین گفت: موضع ما از ابتدا این بوده که راه حل مسالمت آمیزی پیدا شود.

وی افزود: ما از هر راه حلی که به جنگ خاتمه دهد و بتواند درگیری‌ها را پایان دهد حمایت خواهیم کرد، در شرایطی که مورد پذیرش طرفین قرار بگیرد. ما از ابتدا عملیات نظامی و تجاوز را در هیچ جایی تایید نکردیم.

عراقچی درباره رفتار متناقض ترامپ درباره ایران گفت: در این خصوص موضع ما روشن است. ما تحت فشار و تهدید مذاکره نمیکنیم و این اصل روشنی در سیاست خارجی ما است. آنچه که مهم است کلمات زیبا و مصاحبه زیبا نیست بلکه چیزی است که وی امضا کرده است. خود آن گویا است. دستوری که برای اعمال فشار حداکثری امضا شده کاملا گویا است.

وزیر خارجه تصریح کرد: فشار حداکثری هیچگاه در مورد ایران کار نکرده و هیچگاه قطعنامه‌ها علیه ایران کاربرد نداشته است. اگر با مردم ایران با زبان کرامت صحبت شود با همان زبان پاسخ داده خواهد شد. ما تحت تهدید مذاکره نخواهیم کرد.

وی درباره سفر امیر قطر به تهران گفت: امیر قطر برای سفر دوجانبه به تهران می‌آیند و هیچ پیامی منتقل نشده که ایشان حامل پیامی از جایی است.

وزیر امور خارجه درباره اظهارات گروسی گفت: ما با گروسی در حال مشورت هستیم. همین چند روز پیش با او تماس تلفنی داشتم. در شورای حکام خواستند او گزارش جامع بدهد و این پیچیدگی‌های خاص خود را دارد. من گفتم که نباید گزارش جامع موضوعات گذشته را باز بکند. امیدوارم آژانس هیچگاه از مسیر فنی خود خارج نشود.

عراقچی در خصوص گفت‌و‌گو‌های هند و آمریکا برای معافیت‌های چابهار گفت: من رایزنی زیادی با وزیر خارجه هند درباره چابهار داشتم. چابهار دروازه طلایی است برای کشور‌ها برای اوراسیا و به اروپا و این مسیر از طریق راه اهن ایران به مراتب نزدیک‌تر است. کشور هند سالهاست ابراز علاقه کرده و ما توافق ۱۰ ساله داریم. انان سرمایه گذاری کردند و همکاری‌ها ادامه پیدا خواهد کرد. یکی از مباحث فشار حداکثری در این خصوص است و باید دید چه تصمیمی خواهد گرفت. ما در جریانیم مشورت‌هایی بین هند و آمریکا جریان دارد. ایران به توسعه مکران و چابهار در هر شرایطی ادامه خواهد داد./ تسنیم 

کلمات کلیدی: عراقچی مذاکره
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار